Str. Dezrobirii Nr.30 Craiova
Tel./Fax.: 0351.461.755
Mobil: 0747 066 163
E-mail: farlilcom@yahoo.com
Zilnic intre orele:
9:00-24:00
Firma noastra ofera solutii complete de igiena, servicii de consultanta, servicii vanzare si post vanzare la standarde internationale. Suntem in permanenta preocupati de imbunatatirea calitatii serviciilor oferite, mentinind personalul la standarde superioare de profesionalism.
$('#fade').cycle();
Administrarea de imobile
Firma noastra va ofera servicii complete de administrare a orice tipuri de imobile, pentru asociatiile de proprietari, pentru companiile care doresc externalizarea acestor tipuri de servicii.
Punem la dispozitie personal calificat pentru intretinerea instalatiilor sanitare, pentru intretinerea instalatiilor electrice, pentru lucrari de intretinere a cladirii, reparatii, zugraveli, montare de termosistem, hidroizolatii, intretinere spatiu verde, dezapezire, curatenie.
Lucrand cu un singur furnizor de servicii, care va ofera toate tipurile de lucrari garantate sunteti feriti de "firmele de ocazie" care dupa executia unei lucrari dispare si nu este de gasit. garantam lucrari de calitate conform normativelor in vigoare, monitorizam periodic toate partile comune ale cladirii si intocmim periodic un raport de constatare care va contine toate problemele gasite, precum si solutiile cele mai bune si ieftine pentru rezolvarea lor.
Un singur furnizor inseamna o singura factura platita la preturi preferentiale, mult sub pretul pietei.
Prin prestatii de calitate, beneficiati de servicii intr-un cadru legal, cinstit si transparent pentru toti membrii asociatiei.
Servicii speciale:
Curatirea, decaparea si igienizarea bazinelor de inot, fantani arteziene etc.
Servicii de spalatorie si calcatorie cu delivery
Servicii de dezapezire
Curatenia si intretinearea santierelor mobile tip container
Servicii de spalare cu echipamente de curatare cu vapori saturati.
Apelind la serviciile noastre, munca dumneavoastra devine mai usoara si mai placuta, veti lucra cu o echipa care stie ca Dumnevoastra sunteti Clientul.